16. sep
 
En korttenkt sosialistagenda

Publisert: 09.jun.2017 16:48
Oppdatert: 12.jun.2017 06:33

Enkelte sosialist medier forsøker nå en ny vinkling i sine angrep på regjeringen. NTP de neste 12 år er bestemt av Stortinget, ikke av Frp eller regjeringen, med bompenger og det hele.

Av de 933 milliardene som skal bevilges, har man kommet fram til at 179 milliarder er ulønnsomme. Tja, når var NTP inntektsgivende? Hvor er regnskapet for spart forurensning, trafikk sikkerhet, sparte liv i trafikken, tidsbesparelsen og ikke minst fordelene med trafikk flyten av gods og mennesker.

Stadt tunnelen er spesielt bemerket som et økonomisk tapsprosjekt. Skipsleia rundt Stadt landet har tatt mange menneskeliv opp igjennom tiden, mange skip har gått tapt der i dårlig vær. Så hva er prisen for gods, skip og menneskeliv på denne strekningen? Dette prosjektet er antatt at vil bli en av Norges største turist magneter, og hvilke turist inntekter vil det gi til området og landet, og ikke minst hva er prisen for denne gratis reklamen for Norge som turistland?

Slik kan man sikkert plukke fra hverandre denne korttenkte sosialist agendaen. Norge er et dyrt land å bgge NTP etter, men litt realisme kan være greit å ta med på kjøpet. Angriper man et eller flere prosjekter, kan en helhets vurdering med plusser og minuser være greit å ta med seg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke