Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
En liten hilsen til Hedmarken

0
Publisert: 11.apr.2015 04:00
Oppdatert: 13.apr.2015 07:06

I Trysil og Engerdal har vi nå fullført en underskriftsaksjon med følgende krav til en ny rovdyrpolitikk:

- Ja til lokal forvaltning

- Ja til effektivt uttak av skadedyr

- Nei til kjerneområder og rovdyrsoner

- Nei til fast ulvestamme i Norge

Ca 50 personer har gått fra hus til hus og stått på stand med 67 lister. Vi rakk ikke å besøke alle, men 3.500 fastboende har skrevet under, i likhet med 373 utenbygds på besøk. Dermed har vi slått en fast det vi visste fra før: At departementet og forskerne tar grundig feil av folkemeningen når de hevder at det er flertall for ulv i alle deler av landet. Det er særlig grunn til å merke seg resultatet i Engerdal, som ligger utenfor ulvesonen, når hele 57 prosent av befolkningen over 15 år har støttet kravene. Reelt er prosenttallet langt høyere, for det er mange som ikke har blitt spurt.

Det er grunn til å spørre om politikerne i Hamar, Ringsaker, Stange og Løken er helt på linje med sine innbyggere når de, hvis en skal tro det en hører, vil beholde ulvesonen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke