Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
En liten skjennepreken

Publisert: 06.mar.2018 16:39
Oppdatert: 08.mar.2018 10:14

Jeg er en fortvilet bruker av buss, til og fra jobb hver dag. Bor selv ett stykke utenfor sentrum. Seneste skole vinterferie, var det ikke buss tilbud i det heletatt. Bussen går etter skole tider kun. Det vil si det er ikke buss tilbud for oss som jobber. Selv hadde jeg valget mellom å gå, eller være hjemme. Selv kommer jeg 10-15 minutter for sent hver dag til jobb. Hjem er det en annen reise. Først betale billett til Hamar, for så å betale billett hjem. Må også reise fra jobb før tiden. Bussene er så fulle så det ikke er sitteplasser. Det er også eldre som trenger ett busstilbud på Bygda. Jeg kaller ikke engang dette bygda. Det er Ådalsbruk og Ilseng i dette tilfellet. Ådalsbruk er i vekst. Mange nye boligtomter etableres. Ett holdbart kollektivtilbud er viktig.

Det er andre enn skoleungdommer som bruker bussen.

Så en liten skjennepreken til Hedmark fylkeskommune, og Hedmark Trafikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke