Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
En litt kjedelig dag på jobben
Fra virkeligheten

Publisert: 21.apr.2016 04:00
Oppdatert: 21.apr.2016 11:27

Jeg er en gutt på 16 år som gjerne vil komme med en historie fra virkeligheten. Det er mye som skal fremstå som svart/hvitt i dette samfunnet.Gjennom oppveksten har vi måtte lært oss å akseptere forskjellige folk, kulturer, nasjonaliteter. Dette har kommet fra både media, gjennom skole og andre.

Har selvsagt alltid hørt om noen som har skilt seg ut og som ikke har fortjent den gjestfriheten og givergleden vi har lært oss å leve opp til. Det er klart at en og enhver da gir en slant til tiggere, kjøper lodd og deler av sine goder på andre måter. Jeg har også lært meg dette og skjønt det slik at der er dette som er å ha folkeskikk i dagens samfunn. Nå er det slutt.

Jeg er så heldig å ha fått utplassering fra skolen i en bedrift og har jobbet i sentrumsområdet i Brumunddal en periode. Vi jobber ute. I dag parkerte jeg mopeden min og hengte igjen sekken med nista mi på bagasjebrettet rett ved der jeg jobbet. Da det ble lunsjpause var sekken borte. Tru hva som hadde skjedd?

Tiggere som står og nikker og ser troskyldige ut i gågata og ved butikkdører og selger magasiner skal en synes synd på, ikke sant? To av disse vi skal synes synd på hadde tatt sekken min og spist på brødskiva mi. Etter at de da tilfeldigvis passert meg, uten å vite at det var sekken min, spiste de to bitt av brødskiva mi og kastet den på fortauet. Sekken kastet de i en hage ti meter nedenfor.

Det verste er ikke at jeg gikk sulten denne dagen, men de gjorde dette på åpenlys dag uten tanker for at noen observerte de. De spaserte videre som om ingenting hadde skjedd. Kom ikke til meg å syns synd på flyktninger og tiggere, jeg har nå sett rettsiden av dem. Det er ingen tvil om at de tar seg til rette og gjør akkurat som det passer dem. Jeg tror det er naivt å stole blindt på slike folk og sitte å synes synd på dem. De har nok en annen agenda enn det vi har fått inntrykk av, og det vi har blitt lært oss.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke