buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Bad: Naken mann i badet.
Foto: Sara Johannessen, NTB Scanpix
 
En naken mann i badet
En sjokkartet opplevelse.

Publisert: 17.feb.2016 04:00
Oppdatert: 17.feb.2016 11:18

Jeg ser i HA 10. februar at Deres utmerkede observatør, Christian E. Bergheim har vært utsatt for en sjokkartet opplevelse under et besøk i et offentlig bad. En naken mann tørket sine edlere deler med et håndkle rett foran Bergheims uskyldsrene åsyn.

Åjøjemeg og huttetu! Se til at Deres høyt skattede ordekvilibristiske medarbeider får nødvendig oppfølging av krisepsykiatrisk team, med påfølgende rundhåndet medisinering, slik at hans sarte sinn kommer mest mulig traumefritt fra dette brutale anslaget mot hans psykiske likevekt og det norske folks akk så skrantende bluferdighet.

Om dette fullstendig amoralske kjønnsorganfrotterende vesen, som attpåtil utviste den grenseløse tøylesløshet å medbringe sine hårete lår til et offentlig bad, er ikke annet å si enn at hans fordervede sjel sikkert går de evige pinsler i møte. Amen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat