Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
En nokså ærlig mann i politikken

Publisert: 14.sep.2017 13:52
Oppdatert: 14.sep.2017 22:31

Jeg husker for noen år siden; jeg var på seminar vedrørende pensjon for lektorer. Da la jeg merke til en fyr som var både høyt og lavt og langt fra pensjonsalderen. Han smilte og så litt lur ut.

Det viste seg at det skulle ikke gå lang tid før jeg visste hvem han var. Det var Trygve Slagsvold Vedum. En småbonde Erling Ophus på Ilseng snakket varmt om storbonden og jeg forsto at det var noe spesielt ved denne mannen. Senere har han vist seg å være noe så sjeldent som en ærlig mann i politikken. Det er stort at den trauste hedmarking gikk mann av huse for å stemme på ham.

Stå på gutt og la oss bebo hele dette langstrakte landet optimalt og få til en rasjonell rovdyr politikk over hele landet. Sauebøndene i Trysil må ha litt å leve av de også.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke