15. sep
 
En skamløs Frp-er?
Innvandring

Publisert: 30.aug.2016 04:00
Oppdatert: 30.aug.2016 09:24

At Egil Fikke finner det skamløst å kritisere forskjellsbehandling, finner jeg absolutt ikke overraskende. At han er godt innsurklet i naivitet og snillisme i sosialismen navn, er i grunnen hans problem.

At han ikke liker likhet for loven, uansett hudfarge og etnisk bakgrunn, grenser vel til rasisme, og man kan vel kanskje også kalle det et overtramp.

Han bør nok i sitt hat til Frp, forholde seg til loven om likestilling og likebehandling. Jeg forsøker i alle fall å forholde meg til hva Stortinget har bestemt, selv om det er saker og ting jeg kan være uenig i. Men nå er det jo en kjent sak, blant annet i sosialistiske kretser at ensretting og «meningsterror» blomstrer. Har man divergerende meninger om spesielt innvandring, asylsøkere og integrering, så skal man henges ut.

Hvordan jeg tror at asylanter trives på Ormseter? Jeg har bodd mye simplere i min ungdom, under utdanning. Hvordan de har det der oppe, vet jeg ikke, men min stesønn har gått på skole med noen av dem, og de har vært hjemme hos oss, og jeg har kjørt dem hjem et par ganger, og ikke hørt noen klager.

Om jeg ikke har forståelse av at noen kan ha det vanskelig? Jo da, over hele verden finnes det mennesker som kan ha det vanskelig, også etniske norske nordmenn, og det er i alle fall ikke «velfødde» norske ungdommers feil, ei heller min eller Frp sin feil. Men uansett så skal de behandles med verdighet etter norsk lov.

For øvrig bor og lever jeg sammen med mennesker fra den tredje verden. Så forsøk på å plassere et rasist-kort faller til steingrunn. Så får heller Egil Fikke leve i sitt hat, mot mennesker med andre meninger, enn sine egne og likesinnede.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke