buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
En skjermet gruppe?
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 10.nov.2015 04:00
Oppdatert: 10.nov.2015 08:42

Det er lagt fram et statsbudsjett hvor det må tas grep for å finansiere den store migrasjonstrømmen til Norge. Her må de fleste bidra mer eller mindre, og «pålagte» tjenester i vårt velferdssystem får svi.

Så kan man gjerne debattere, være enig eller uenig i de grep som gjøres. Men jeg tror at man her må se på forebyggende tiltak, som ikke lar seg løse over natta.

De fleste grupper må være med på å betale regningen for denne snillismen og naiviteten, som våre politikere har innført. Alle må indirekte være med på å betale for «moroa», men politikerne som står ansvarlig, slipper lettvint unna. De burde gå i front som et godt eksempel, men moralen svikter ved egen lommebok. Dette gjelder på alle nivåer i det politiske liv.

Deres godtgjørelser ligger i det øvre sjikt, så hvorfor ikke yte for eksempel 10 prosent av deres godtgjørelser og partistøtte, enten permanent eller tidsbegrenset. Det er også godt kjent at deres «frynsegoder», ligger godt over normalen i forhold til hva mannen i gata opplever.

At denne gruppen slipper så lett unna, er med på å øke politikerforakten og senke valgdeltagelsen. Deres skjerming av egne godtgjørelser, som «tur og lysttur», dietter, pensjoner og egen lønn, er skammelig overfor gruppen som har valgt dem. Men jeg antar at ingen tør eller vil, ta denne utfordringen til å endre dette.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat