16. sep
 
En snedig skilting
Parkering

Publisert: 03.jun.2016 04:00
Oppdatert: 04.jun.2016 07:23

Jeg har i dag oppdaget og dermed mottatt en gul (gebyr-) remse fastknyttet til min tilhenger, utenfor der vi bor for 5. år på rad. Hengeren har leilighetsvis stått parkert lovlig der. Gaten har hatt fremkommelighetsproblemer med parkerte biler på begge sider av veien og temaet har vært diskutert og presentert over lang tid.

Skiltingen er ikke varslet oss eller andre her, og skiltet er plassert slik at det definitivt ikke er synlig, slik parkeringen skjer i gata, og det er snedig av kommunen, da dette kommer til å være et meget innbringende tiltak. Hadde P-vakten tatt turen på formiddagen i dag hadde det resultert i ytterligere 2.000.- i kommunekassa ved kun ett besøk. Innbringende for en ½ times jobb og helt legalt. Dette vil nok kunne være et daglig tilskudd til en slunken kommunekasse.

Dette da stadig nye bileiere kommer til å gå i denne fellen, da ingen rekognoserer i hele nabolaget, når de jakter på en tiltrengt p-plass. Å påberope seg at skiltet ikke er synlig for den enkelte, vil jeg anta ikke fører fram i en eventuell klage.

Å varsle oss omskiltingen og samtidig innkassere 500 kroner var en snedig måte å opplyse oss om at skilting nå er gjennomført. Kommunen fører statistikk over gebyrstedene. Litt lenger ned i gata, i et T-kryss der, har vi 4. plassen som det mest innbringende gebyrstedet. Skal bli spennende å få vite om hvilken plassering på inntektstoppen – denne snedige skiltingen vil innbære.

Jeg betaler gebyret, hengeren er flyttet og så er det fritt fram for bileiere og P-etaten. Lykke til for begge parter. At søppelbil, brannbil etc nå vil komme fram er flott og var ønsket.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke