Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
En stor utfordring

0
Publisert: 05.aug.2015 04:00
Oppdatert: 05.aug.2015 06:43

Ensomhet er en av samfunnets største utfordringer. Tanken på at mange opplever ensomhet gjør meg vondt. Vi lever i et rikt samfunn hvor mange av oss har det veldig bra. Men det er dessverre noen som faller utenfor dette fellesskapet. Det at mange føler seg ensomme gjør et sterkt inntrykk på meg. Fordi alle trenger å bli sett, bli verdsatt og oppleve å være en del av et fellesskap. Alle trenger å være en del av et sosialt nettverk. Hva gjør vi med denne store utfordringen? Hvordan kan vi få større fokus på dette og at vi skal bry oss enda mer om hverandre? Jeg spør fordi jeg synes dette er viktig å sette mer på dagsorden. Jeg mener dette handler om å bry seg. Vi må skape et lokalsamfunn som legger godt til rette for deltakelse og tilhørighet. Jeg mener at frivilligheten er veldig viktig i denne sammenhengen, fordi den skaper sosiale møteplasser og gode felles opplevelser!

Ordfører Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke