17. sep
 
Det er jeg som er splittet

Publisert: 07.des.2017 14:54
Oppdatert: 07.des.2017 15:02

Når det gjelder planer for matkultursenter i Brumunddal, er det ikke Senterpartiet som er splittet, det er jeg.

For-argumentene mine: Vi er midt i matfatet med både produksjon og foredling. Mat og helse er viktig. Barn er inngang til sunnere kosthold og bevissthet rundt produksjon. Senteret kan bli et løft for forebyggende helse med mer.

Mot-argumentene mine: Økonomien er usikker. Det er ikke sjølsagt at andre kommuner vil bruke senteret. Ringsaker bruker f.eks. ikke Vitensenteret på Gjøvik. Blir dette senteret en subsidiert konkurrent til andre mat-entusiaster i Ringsaker? Kunne vi laget et bedre prosjekt med hjelp av lokale krefter og lagt aktivitetene på alle skoler i stedet for å skysse alle elever til Brumunddal?

Jeg er ikke sikker, aller minst på meg sjøl. Og jeg er påvirkelig helt fram til neste stemmegivning i saken, 20. desember i kommunestyret.

formannskapsmedlem Ringsaker Senterparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke