Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Fotball: Det norske landslaget avkledd tilbake etter landskampen fredag. Foto: Lise Åserud, NTB SCANPIX
 
En verdensmakt?

0
Publisert: 17.jun.2015 04:00
Oppdatert: 17.jun.2015 07:19

Det er vel bare i forbundskontorene på Ullevål at Norge er en verdensmakt i fotball. For oss andre har virkelighetsorienteringen «etter Drillo» blitt at vi er ganske så middelmådige. Det er ikke bare i HamKam det står dårlig til, norsk fotball har blitt dårligere i senere år.

Selv om publikumsnedgangen kan synes å ha stoppet opp er det vanskelig å lage god underholdning (og fotball) av 2x45 med feilpasninger. Selv om det måtte være hornmusikk i pausen som en sa i gamle dager. Også de med fotballfaglig innsikt og en stemme i norsk fotball innser det.

Bare ikke sjefskontoristen fra Sogndal, landslagssjefen og toppfotballsjefen på Ullevål. Der er det kun optimistisk og romantisk oppside, aldri realistisk nedside. Og store tanker om egen fortreffelighet og framtid. Bare ikke for Guttorm Dilling.

Internasjonal fotball drukner i nye lilleputtnasjoner som ønsker en plass i sola. Vi spiller mot landslag fra land vi ikke klarer å skrive korrekt på papiret, knapt uttale korrekt og i enda mindre grad aner hvor befinner seg på kartet. Om du ikke er spesielt interessert i geografi.

Det er nok i dette selskapet vi har de beste forutsetningene. Hvor vi kan trene på å skrive Aserbajdsjan riktig, uttale det bedre og finne de igjen på kartet. Og enda mer; vinne kampen.

Norsk fotball står rimelig avkledd tilbake etter fredagens landskamp. Jeg sier med Randy Newman og Joe Cocker: You can leave your hat on.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke