buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
En verdig død

Publisert: 09.apr.2019 14:55
Oppdatert: 09.apr.2019 15:02

Anna Kathrine Kristiansen kommer med kritikk av mitt innlegg om en verdig død. Det er ofte lurt å lese et innlegg to ganger.

Hun plukker en halv setning her og setter sammen med en halv setning der og skriver: «Når døden banker på er sult og tørst det første som forsvinner.»

Jeg skrev: «Når døden banker på er det greit å slippe den inn, om livet er til ende.»

Jeg skriver også: «Mange pårørende er redd for at mor eller far skal sulte/tørste på dødsleiet. Det er ikke tilfelle, sult og tørst er noe av det første som forsvinner på dødsleiet, Kroppen er i ferd med å avslutte sine prosesser. Å sette intravenøst eller gi sondeernæring er en plage for pasienten og vil ikke være til noen nytte.»

Som sykepleier kjenner hun sikkert de fysiske tegnene på at døden snart vil inntre. Å sette intravenøst da er unødvendig og en plage for pasienten. Blodårene er i ferd med å klappe sammen og lekker. (Blåflekker til lavtliggende områder) Det vil ikke skje noen oppsuging.

Jeg skrev også at det skal gis god og lindrende behandling til døden er et faktum. Og selvfølgelig skal stell av den døde skje med omsorg og verdighet. Vi er antagelig ikke så uenige, og begge har pasientens beste i tankene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat