Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Enda en skamløs Frp-er
Flyktningdebatten

Publisert: 26.aug.2016 04:01
Oppdatert: 26.aug.2016 10:44

Mange husker nok innstrammingsminister Sylvi Listhaugs mange innvandringsfiendtlige uttalelser, som hun forresten fortsatt kommer med, av typen «flyktninger skal ikke bæres inn i Norge på gullstol» eller «jeg er bekymret for mine barns framtid» på grunn av asyltilstrømningen – uttalelser som har skapt mye debatt og rystet store deler av befolkningen.

I Hamar Arbeiderblad onsdag serverer en tidligere lokal Frp-politiker et leserinnlegg med tilsvarende skamløse sleivspark til flyktninger som Hamar kommune prøver å skaffe hus over hodet. Det dreier seg om 40 personer, av dem mange ungdommer, som bor på asylmottak – og de som leste Hamar Dagblads reportasje fra Ormseter sist uke, fikk et innblikk i boforholdene der.

I nevnte leserinnlegg presterer eks-politikeren å beklage seg over at kommunen hjelper asylsøkere og ikke norsk ungdom i etableringsfasen. Hvordan tror han norske ungdommer ville likt å bo på asylmottaket på Ormseter? Har han overhodet ikke forstått flyktningers situasjon når han sidestiller dem med trygge, velfødde norske ungdommer som bor i et land med alle muligheter?

Dette vitner om en fullstendig mangel på vidsyn og empati, og gir uttrykk for en egoisme som vi i den rike delen av verden burde være foruten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke