16. sep
Teleslynge: Moelv kirkesenter.Foto: Christian E. Bergheim
 
Endelig fungerer teleslynga i Moelv Kirkesenter

Publisert: 23.jan.2019 15:49
Oppdatert: 23.jan.2019 15:53

HLF Ringsaker har i over et år hatt en dialog med kirkeverge Kai Ove Berg, blant annet om teleslynge i Moelv Kirkesenter. Ei teleslynge er et mye brukt hørselshjelpemiddel for høreapparatbrukere. I slutten av september fikk jeg beskjed om at nå skulle slynga virke. 3. oktober la jeg i vei til Moelv for å sjekke, men dessverre virket den ikke, bare støy var å høre. 26. november ble slynga sjekket på nytt, og da virket den. Ulempen var dårlig og skurrende lyd. 17. desember var det duket for enda en sjekk. En servicemann fra firmaet Audiens var også der, og etter at han skiftet en eldre forsterker/teknisk enhet, ble lydkvaliteten riktig så bra. Vi retter en stor takk til kirkeverge Kai Ove Berg, og kirketjener Arne Georg Stålem for at teleslynga nå er reparert og fungerer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke