Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Endringsforslag for gatenavn sentralt i Hamar

0
Publisert: 15.aug.2016 04:00
Oppdatert: 15.aug.2016 07:03

I dag arrangeres det spennende rulleskiarrangementet «Kirkebakken Grand Prix» i Hamar med veldig mange av våre mest dyktige og populære langrennsløpere av begge kjønn samt ditto fra utlandet som deltakere. Start 14.30. Møt fram i tusentall folkens til også dette arrangementet i byen vår!

Nå har det seg slik at det offisielt ikke finnes et sted som har navnet Kirkebakken sentralt i Hamar! Men vi har den meget korte stubben på omtrent 146 meter som har navnet Kirkegata og som går mellom Stortorget (fra nordsiden av Torggata) opp mot Hamar Domkirke og som ender opp ved trappen mot kirken og ved starten av Furnesvegen.

Nå som det jo har blitt vedtatt at det ikke lenger er noe gateløp over Stortorget, og for å få et mere gjenkjennelig navn mer tilpasset det nesten «alle» som bor innom i hvert fall det sentrale Hamar kaller Kirkebakken, så er herved mitt konkrete forslag til kommunen om å omdøpe gateløpet til Kirkebakken. Det er formelt av meg sendt Hamar Venstre som forslag, som vil ta det opp videre innom forvaltningen og så forhåpentligvis deretter få fremmet endringsforslaget ovenfor formannskapet, der det helst kommer til avstemning innen årsskiftet. Så kan forhåpentligvis de driftige arrangørene av gateskiløpet neste år også legge til rette for en ekstra sprintøvelse opp det faktiske gateløpet Kirkebakken!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke