17. sep
 
Enerett på personangrep?

0
Publisert: 20.aug.2015 04:00
Oppdatert: 20.aug.2015 07:22

BBLs Helge Hafsahl Karset hadde et godt innlegg om idrettslagene og økonomistyring i HA i forrige uke. Han kom imidlertid ikke med noen løsninger men bare en harselering av ordføreren. Dette er samme person som i et tidligere leserinnlegg kritiserte Andor Normann for å sverte Busterud. Han mener tydeligvis at BBL sammen med Høyre har enerett på personangrep, men det har vi jo skjønt en stund.

Karset er kommunestyrerepresentant og har derved hatt muligheten til å endre den praksis som enkelte idrettslag har benyttet over lengre tid i Hamar. Det handler om noe så enkelt som å utestenge lag som ikke betaler husleie fra kamparenaene.

Vang Arbeiderforening er klar over realitetene når det gjelder Storhamar Håndball og deres problemer. Får de ikke ettergitt skyldig halleie så er det fare for at de går konkurs og de må begynne på nytt i seriesystemet. De får da heller ikke mulighet til samme billett- og sponsorinntekter som de har i dag. Derved forsvinner mye av grunnlaget for framtidig leieinntekter i den nye hallen for kommunen.

Vårt forslag er derfor at kommunen ettergir skyldig husleie mot at Storhamar betaler en høyere husleie enn planlagt i den femårsperioden som det vil bli stilt husleie garanti for. Så må det i etterkant vedtas tiltak så kommunen unngår å komme i samme situasjon igjen.

leder Vang Arbeiderforening

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke