17. sep
 
Engasjement er ikke murring

Publisert: 04.sep.2018 14:08
Oppdatert: 04.sep.2018 14:30

Tirsdag morgen påstår HA at det før ekstraordinært årsmøte i Hamar Arbeiderparti fortsatt murrer. Det er viktig at folk i et politisk parti engasjerer seg. Arbeiderpartiet er ikke ei menighet, men et politisk parti som har medlemmer og meningsfeller som har meninger som skaper debatt. Og debatt skal det være ellers er det en fare at politikk ikke virker og samfunnet sovner hen. Og viser politiske motstandere som følger oppslaga i avisa med argusøyne.

Stort engasjement viser seg også i Løten og Stange ved diskusjoner i arbeiderlaga om nominasjonslistene. Og det er bra. Flott at medlemmene engasjerer seg.

I Stange Arbeiderparti har nominasjonskomiteen løfta fram yngre av begge kjønn. Veldig bra. Får håpe det blir den endelige lista ut på høsten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke