hacklink
18. sep
 
Enige om det som skal motarbeides
Sykehusdebatten begynner å bli litt morsom.

Publisert: 27.apr.2017 10:05
Oppdatert: 27.apr.2017 10:08

Når politikere skal si sin mening, arbeider de selvfølgelig for sin by, sitt distrikt og sitt sykehus. Er de enige om noe, så er det om det som skal motarbeides. Att og fram er like langt heter det, så denne komiteen som skal bestemme har litt av en jobb.

Det er vår Anita som tenker mest på pasientene har jeg inntrykk av. Men hvem er det som målbærer oss framtidige pasienter? Vi er sikkert enige om mye. En ting er at vi vil ha minst mulig frakt når vi er blitt syke, vil ikke bli fraktet sykehus imellom og slett ikke syvende og sist til Oslo. Vi vil ha trygg behandling, og etterpå god service. Det har vært nok av seksmannstuer med dårlig toalett- bad- forhold på sykehusene hittil.

Så må sykehusene få nok personale til å ta seg av oss. En må føle omsorg, at noen følger med og eventuelt kan diskutere eventuelle problemer som en kan ha, eller kanskje en ønsker å vite formålet med tablettene som blir satt på nattbordet. Det er jo greit at en pasient mest skal greie seg sjøl, men omsorg så lenge en er innlagt bør en jo kunne kjenne på. Slik er det ikke alltid i travelheten som ofte eksisterer på sykehusene.

Undersøkelser har avdekket at den gamle ved avreise vet lite om seg sjøl og behandling, og at det er familien som følger som får beskjed. Så lenge det ikke er snakk om demens, bør en jo ikke bli behandlet som det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke