Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Enklere reisehverdag i Hedmark

Publisert: 08.nov.2016 15:40
Oppdatert: 09.nov.2016 08:03

Siden Fremskrittspartiet inntok regjeringskontorene høsten 2013, har veiene og jernbanen fått rekordbevilgninger, og store prosjekter fremskyndes. Hedmark er intet unntak.

Regjeringens nye veiselskap (Nye veier) har sikret at den svært ulykkesbelastede E6 mellom Kolomoen og Moelv til å bygges helhetlig, takket være store bevilgninger, kutt i byråkratiet og fremskyndelser, vil spaden settes jorden i 2017. Ikke et sekund for tidlig, når veien har vært utsatt i flere tiår.

Neste år skal også Riksvei 3 og 25 bygges som skikkelig motorvei mellom Løten og Elverum med 110 sone. Opprinnelig var det lagt opp til at det skulle være rundkjøringer på strekningen, men det fikk Frp i regjering fjernet, noe som vil gi bedre trafikkflyt. Alt dette har blitt sikret gjennom forenklede planprosesser, som regjeringen har sørget for.

I tillegg har regjeringen åpnet for en prøveordning med billigere bompasseringer på sideveiene langs E16 ved Kongsvinger, slik at bilistene skal få et rimeligere valg langs strekningen.

Regjeringen storsatser på jernbanen. Siden regjeringsskiftet har jernbanen fått 50 prosent ekstra statlige bevilgninger. Regjeringen sikret god fremgang på intercitystrekningen mellom Eidsvoll og Hamar, slik at reisetiden til Oslo kuttes betraktelig. Regjeringen har også prioritert Kongsvingerbanen, slik at større tog kan kjøre på strekningen. Det er også sikret 40 millioner kroner til vedlikehold av Rørosbanen.

Siden regjeringsskiftet har også fylkesveiene fått et kraftig løft, spesielt etter siste budsjett, der Hedmark har fått en investeringsramme på 183 millioner kroner. Dette gjør flere fylkesveiprosjekt i Hedmark mulig.

Bilavgiftene har også blitt lavere, og for mange i Hedmark er bilen viktig. Derfor sparer en familie summer i året på lavere bil- og veiavgifter. Riks- og fylkesveiene i fylket har blitt satset på, og togtilbud blir bedre, med ny jernbane og asfalt i hele fylket. Frp i regjering satser på Hedmark, som kommer folk og næringsliv til gode.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke