Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Epilog fra 81. plass

Publisert: 16.nov.2016 12:59
Oppdatert: 16.nov.2016 12:59

Så var det altså mulig å tape for Aserbajdsjan og nesten spille uavgjort mot San Marino, en lilleputtstat på Italias østkyst, riktignok verdens eldste republikk. 61km2 og drøye 30.000 innbyggere å ta det fra. Og tape for Tsjekkia, ikke uventet det.

Om turen til Baku mente Høgmo at uka før kampen var strålende, kampplanen var god og hjemreisen «smooth». 0-1. Du store min. For kampen mot San Marino finnes det ingen unnskyldninger. Mens spillerne småkranglet om hvem som er minst god. Et godt tegn på oppløsningstendens. De tre målene i overskudd som førte til seier foran 8.298 tilskuere er som å pisse på seg en kald vinterdag. Det varmer bare i kort tid. Selv fra 81. plass i FIFA-butikken.

Reisen til Praha ble walkover. Ikke for oss. For hjemmelaget. 1-2. I sludd og med to katastrofale omgangsstarter. Med en spillerstall hvor i hvert fall en tredel av spillerne ikke spiller fotball på daglig basis, bare trener (i klubbene sine). De er ikke gode nok. Men gode nok for Høgmo.

Så da fikk vi brukt alle sikringene på de fire første forsøkene. Alle røk og vi snakker ikke automatsikringer. Strømmen har gått – for godt. Så da er det kvelden og mørkt. Ikkeno’ mesterskap for oss. Nå må noen sende Per Mathias Høgmo ut i natten på leting etter lyset, så får han klare seg selv der ute og studere videre. Frimerker kanskje. For når det gjelder fotballen bør han nå være ferdig studert. Send gjerne med Nils Johan Semb som selskap. Han ser ut til å trenge luftforandring han også.

Vi sees igjen til neste kvalifiseringsspill. Med utsikt oppover på FIFA-rankingen. Formodentlig kommer det noen på tur ned som vi kan leke med. God jul.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke