Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Er det dyreplageri?

Publisert: 30.nov.2017 13:48
Oppdatert: 30.nov.2017 13:52

Jeg liker å se på naturfilmer på TV. Forskning og filming går ofte ut på det samme. Men på et TV-program, så jeg at det ble brukt både spade og kvistsaks for å bane veg inn i en beverhytte, der det ble tredd ett femtommers plastrør, inn i beverhytten. Gjennom dette plastrøret ble det ført inn avansert filmkamera for å avsløre beverens privatliv. I et annet TV-program, så jeg noen forskere fange en liten beverunge i en fiskehov. Den stakkars vesle beverungen ble dyttet oppi en striesekk, og lempet inn i bagasjerommet i en personbil.

Det hørtes ut som at beverungen gråt som et lite menneskebarn, den ble så tatt med til et laboratorielignende sted der den ble veiet målt og merket og avgitt noen hårprøver. Så ble den kjørt tilbake til dammen sin. I det øyeblikket den ble sluppet fri i vannet, kunne man tydelig se hvor glad den var. Den var kanskje ikke påført noen fysiske skader.

Men jeg undres over hvilke traumer den måtte leve med senere. Det spørsmålet bør man kanskje overlate til en psykolog. Jeg undres over hvilken forskingsverdi denne operasjonen hadde.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke