Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
miljøvennlig?
 
Er det egentlig noen fare?

Publisert: 26.mai.2017 14:17
Oppdatert: 26.mai.2017 14:16

Med fare for å bli stemplet som drøvtygger, kan jeg fremdeles ikke skjønne at det er noen reell fare for vårt klima. Jeg regner da selvsagt de folkevalgte i styringsverket og Naturvernforbundet for å være intelligente mennesker. Det er vanskelig å skjønne forholdet mellom å forby parafinkaminer, og tillate at det ofte og titt blir arrangert svære rallyløp med tunge biler med motorer som akselererer fra stillestående til 100-150 km/t på noen få sekunder. Motorer som er innstilt for å forbrenne mest mulig brennstoff på kortest mulig tid. Det foregår også motorsportsgrener på land, til sjøs og i luften med brølende forbrenningsmotorer. Hvis man mener klimaendringen er menneskeskapt, burde det være det aller enkleste tiltak å forby disse motorlekene. Det bør gjøres før folk begynner å spekulere på om det foregår noen form for korrupsjon i en relasjon mellom de søkkrike olje-/bilkonsernene, lovverket og NRK.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke