Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Er det mulig, Karin Andersen?

Publisert: 10.jun.2015 04:00
Oppdatert: 10.jun.2015 12:02

Karin Andersen er stortingsrepresentant. Én av 169 som er akkurat det. I Norge, ikke i Nord Korea. Én av folkets valgte representanter, som skal ivareta våre interesser, fremme sannhet og ikke fare med fusk og fanteri.

Hennes svar til meg i tirsdagens HA tyder på at hun ikke har tatt dette inn over seg, og at hun lever i den villfarelse at underskriften «Karin Andersen, Storingsrepresentant SV» er mer enn nok for å framstå som troverdig.

Så enkelt er det ikke. Jeg har ikke uttalt meg om jernbanereformen, jeg har ikke sagt at jernbaneansatte er den sterke part i forhold til regjeringa, jeg har ikke ytret meg om dårligere eller dyrere jernbane, og jeg er ikke bekymret for fredlige papirlapper som forteller oss «sannheten».

Jeg er heller ikke bekymret sammen med Høyre for at «sannheten» skal komme fram. Jeg er heller ikke av den oppfatning at det er riktig å fortie det de ansatte i NSB måtte mene om den nye reformen.

Jeg ytret meg om utdeling av løpesedler på toget, en rett ingen i dette landet har. For Karin Andersen handler dette om «papirlapper alle kan kaste i søpla om de vil», og alle som er av en annen mening anses å være for rasering av jernbanen i Norge.

Vett er ulikt fordelt her i landet, det er ikke noe nytt. Men at det er spredd så til de grader, hadde jeg ikke trodd. Fortsetter hun med denne tulleretorikken, så ser jeg fram til et stortingsvalg i 2017 der SV havner godt under sperregrensa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke