Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Er du gått ut på dato?

0
Publisert: 18.jun.2015 04:00
Oppdatert: 18.jun.2015 08:41

Er du gått ut på dato? Slik kan det føles for mange eldre. Ikke alle greier å følge med i den raske utviklingen i dataverdenen, og all den nye teknikken som går fram i forrykende fart over hodene våre. Veldig mange føler seg utenfor og til overs.

Hvor er det bruk for oss? Hvem har bruk for livserfaringen vår? Det skal være valg til høsten, og mange eldre settes utenfor der også. De aller fleste partier setter nok noen få eldre opp på valglistene sine, men som regel havner de ganske langt nede på lista. Hvorfor?

For noen år siden fant jeg et helt annerledes parti. Et parti der alder ikke spiller noen rolle, og hvor det er bruk for livserfaringen din. Et parti som har god plass til alle, og som arbeider for alle aldersgrupper! De har et stort og varmt hjerte for alle som fikk litt større utfordringer i livet, og er alltid på plass for å ivareta deres rettigheter og behov.

Du har selvfølglig allerede gjettet at navnet er Pensjonistpartiet. For tida gleder vi oss over at ungdom helt fra 17 – 18 års alder og oppover også finner sin plass på Pensjonistpartiets valglister rundt om i fylkene våre. De unge verdsetter programmet vårt.

Har du lyst til å bli med? Pensjonistpartiet har bruk for deg! Vi er et parti der ingen går ut på dato.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke