Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
- La Friskliv Senior leve!
Hvordan kan det skje? Ikke er det gammelt og ikke har det vært sykt!

Publisert: 21.okt.2016 14:31
Oppdatert: 21.okt.2016 14:44

Sitter det noen nye, unge politikere i kommunen som tror de er glupe i hodet sitt? Har de vært utenfor kontorene sine og sett/hørt hva Friskliv Senior er? Tidligere het det Helsestasjon for eldre. Jeg var med som sjåfør da Åse Gaarden ledet dette i sin tid, på slutten av 1990. Fordi jeg fast kjørte tre eldre deltakere, fikk jeg være med på kursene. Det var foredrag, trim, svømming for dem som ville og vi avsluttet i kantina med å kjøpe det vi ville /ønsket. Alle koste seg, jeg også. Jeg var sjåfør på flere kurs. Senere har jeg vært på kurs og flere arrangement i i regi av helsestasjon for eldre og Friskliv Senior.

LES hva Borgny Nygaard og Pensjonistpartiet mener om saken.

Hvorfor skal dette «dø» når det er godt for så mange? Det kan avsluttes om 20 år, for da er dere som bestemmer i dag kommet i den alderen at dere kanskje trenger tilbudet? For en tid tilbake hørte jeg på radioen at eldre var redd for å bli gamle. De ville ikke være en byrde for sine barn, barnebarn, øvrig familie, naboer og venner.

La de som har brukt og bruker (helsestasjonen for eldre) Friskliv Senior få fortsette.

Spar penger et annet sted. Omprioriter budsjettene deres. Vi lever i 2016 og ikke i gamle dager. La de gamle/redde beholde tilbudet sitt

LA FRISKLIV SENIOR LEVE!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke