Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Er Ringsaker Sp mot vekst og utvikling?

Publisert: 06.sep.2019 15:36
Oppdatert: 06.sep.2019 15:51

Det er med stor interesse jeg leser den ene beskyldningen etter den andre fra både Ap og Høyre at Sp i Ringsaker ikke ønsker vekst og utvikling. Alt vil stoppe opp og det blir ingen fremdrift ropes det ut. Nesten alt som gjøres linkes opp mot at det er viktig for at det skal bli vekst og utvikling.

Etter mange år i det private næringslivet har jeg vært med på mange forskjellige strategier som man har jobbet etter primært for å skape vekst og utvikling. Noen grep har lykkes og andre ikke, men de har hatt en ting til felles. Målet har vært å skape større spillerom økonomisk for bedriften, og det har blitt gjennomført hyppige evalueringer og justeringer underveis slik at resultatet blir som man ønsker.

Tilbake til Ringsaker. Jeg har nå i tre politiske debatter på rad utfordret både Høyre og Ap på hvorfor spillerommet i vår kommune blir mindre og mindre samtidig som man lovpriser alt ved vekst og utviklings strategien? Vi mangler 48 millioner for å få budsjettet i balanse i 2020 og differansen blir større år for år. Ingen har svart.

For Ringsaker Senterparti er det avgjørende at den strategien man jobber etter gir større økonomisk spillerom for kommunen samtidig som den bidrar til vekst for næringslivet i hele kommunen. Det burde vel være interessant for Høyre og Ap også?

Vi vil ikke havne i en situasjon hvor det om noen år ikke noe økonomisk spillerom for de som skal sitte i kommunestyre.

Jeg ser det som en selvfølge at man kontinuerlig evaluerer det man holder på med for å se hva man kan endre på for å bli bedre. Det kalles ifølge Ap og Høyre å stoppe utviklingen, jeg kaller det sunn fornuft.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke