Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Er verdisyn og ideologi uviktig?
I lokalvalg.

Publisert: 11.sep.2015 04:00
Oppdatert: 11.sep.2015 13:13

Jeg stiller meg dette spørsmålet etter å ha lest i HA torsdag 10. september. Opposisjonspartiene i Løten uttrykker her glede over at Arbeiderpartiet ikke har rent flertall på meningsmålingene. At opposisjonene er fornøyd med dette, kan jeg naturligvis skjønne. Men jeg stusser når Sps ordførerkandidat, Marte Larsen Tønseth, uttaler at hun ønsker å samarbeide med alle, hvem som helst, for å få til et maktskifte. 

Jeg ser på Senterpartiet som et parti som er opptatt av landbruk, jordvern, desentralisering og naturressurser. Er da Fremskrittspartiet en naturlig samarbeidspartner? Er det egentlig noe parti i Norge som bryr seg mindre om bondens innsats og arbeidssituasjon, desentralisering og ikke minst jordvern? Det Marte Larsen Tønseth egentlig sier er at en stemme til Fremskrittspartiet i Løten, kan være en stemme til Senterpartiet. Jeg tviler sterkt på at det er det hun egentlig mener.

Les også: Kan kaste ordføreren

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth derimot, svarer at hun kan samarbeide med de som drar i samme retning innen velferd, trygghet og miljøpolitikk. Dette er en vesentlig forskjell. Hun tar ansvar for partiprogram, verdisyn og ideologi.

Jeg håper at det fortsatt vil være et sosialdemokratisk styre i Løten også etter valget. Vi har en svært dyktig ordfører som står på for alle Løtens innbyggere måned etter måned, uke etter uke og time etter time. Fra å være en kommune med altfor mye gjeld (etter noen år med Senterpartiet ved roret) er Løten i dag en kommune med en sunn økonomi, som fint klarer å stå alene. Dette fortjener Ap honnør for. Derfor stemmer jeg Arbeiderpartiet.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke