Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Er vi så egoistiske?

Publisert: 03.jul.2017 16:04
Oppdatert: 03.jul.2017 16:22

Var å handlet i dag, og nå er jordbærene satt fram i butikkene. Der opplevde jeg noe som ikke var så hyggelig. De var en dame som forsynte seg fra flere kurver som hun la i kurv som hun skulle ha. Hun stjal ikke fra forretningen, men fra de andre kundene.

For noen dager siden sto jeg så på en mann som gjorde det samme. Ja og han så jeg sto og så på han, men det brydde han ikke.

Skulle tro at det var nøden som gjorde at de måtte ty til slike handlinger. Men de var pent kledd og de var etnisk norske.

Er vi virkelig blitt en nasjon som karrer til oss for egen vinning skyld. Er vi så store egoister blitt.

En jeg kjenner uttalte «moralen stopper ved pungen». Er vi virkelig slik?

Mattilsynet bør se på hva som skjer i butikkene, og særlig i bærtiden. I en forretning jeg var hadde de jordbær i kurver med lokk. Ja de var norske fra en leverandør lenger sør for oss, jeg synes det var betryggende å ta en slik kurv. Mulig det bør innføres der bær står framme og hvem som helst kan rote i kurvene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke