16. sep
 
Er vi tilbakelente?

Publisert: 19.jun.2017 22:34
Oppdatert: 19.jun.2017 22:59

HA og Ringsaker Blad hadde henholdsvis 13. og 15. juni en informativ og omfattende skryteliste servert av radarparet rådmann og ordfører i Ringsaker. Vi blir presentert for kommunens mantra – vekst – som skal løfte kommunen til nye høyder.

En advarsel følger med! «De som lener seg tilbake vil tape». Jeg tillater meg å utfordre tospannet, ordfører/rådmann på et punkt: Er det jordvernalliansen og ganske mange andre som gremmes over at noe av suksesskriteriene skyldes nedbygging av dyrket jord – er det slike som oss man har i tankene på toppen på kommunebygget når man skriver om de «som lener seg tilbake»?

Hvis så er tilfelle, vil jeg befinne meg vel som tilbakelent. Kanskje tåler de fleste at økingen av folketallet i kommunen om 25 år er 40 - i stedet for 50 tusen? Kanskje kan veksten derved skje på andre arealer enn Norges beste matjord?

KrF-veteran

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke