Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Erik Kristiansen i år null

0
Publisert: 23.jan.2016 04:00
Oppdatert: 23.jan.2016 09:16

At Erik Kristiansen og jeg befinner oss i hver vår ende av den politiske skalaen, er vel hevet over enhver tvil.

At Pol Pots ideologi er godt forankret i hans sinn, viser seg jo når han «betegner» 2015 som år null. Vi andre er faktisk i år 2016. Om hans tankegang er korrekt, ja da innser jeg at mine meninger og skriverier er mye basert i tullball. For det er faktisk helt korrekt at de siste hendelsene i Europa enda ikke har kommet med i noen statistikk. Det vil si at ergo må 2015 være år null i hans hode.

Vi andre ser at den første migrasjonsbølgen begynte allerede på 60-70 tallet, om vi ser bort i fra «normal» innvandring.

Da kom det ca. 5.000 pakistanere. I disse dager rulles det opp en av Norges historiens største kriminalsaker, rundt «Lime», som er etterkommere/innvandrere fra dette landet.

At ikke Erik Kristiansen har fått med seg deres overrepresentasjon i de fleste negative statistikker, «før år null», er temmelig utrolig. Dette er godt dokumentert, også fra SSB. I en del av disse statistikkene skiller man mellom migranter, og første og andre generasjon. Men her er det vel snakk om å ville se.

Erik Kristiansen begår sin første feil alle rede i overskriften i sin artikkel. Jeg har ingen formening, eller påstått at det er asylanter og flyktninger, men migranter. At det kan være eller var asylanter og flyktninger blant overgriperne, er meget mulig, uten at jeg vet bestemt hvilke grupper de var.

Om vi trekker historiske paralleller, er USA et meget godt eksempel, med den Italienske mafiaen, Cubanske flyktninger og Mexicanske migranter, og deres kriminelle historie i USA. De fleste av oss har vel fått med oss filmer som «Gudfaren» og «Scareface». I USA er og har det vært mye motstand opp i gjennom tiden, mot å slippe disse menneskene inn i landet, noe som har gitt enorme kostnader. Noe vi kanskje burde trekke lærdom fra.

Så at slike migrasjonsbølger, trekker med seg uønskede elementer, har man jo historisk erfaring med.

Generalisering og stigmatisering? Nei da, det finnes ingen regel uten unntak, men vi må være forsiktige, så unntakene ikke blir regelen. Bare siste året har det kommet en snau million migranter til Tyskland, og bare noen tusen var med i disse overgrepssituasjonene, så det er nok i artikkel forfatterens hode at jeg tar alle under en kam.

Derfor bør hjelpen styrkes i nærområdene, hvor man får mer for pengene, enn å få dem hit til landet. Disse hendelsene i Tyskland, Sverige og nå sist Finland, kan fort også skje i Norge.

Det viser seg at mange av disse menneskene er vanskelig å integrere, på grunn av kultur, religion og barnelære, som man har med seg hele livet.

Så jeg vil bare si til Erik Kristiansen, velkommen til min verden, enten han liker den eller ikke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke