hacklink
17. sep
BUSS: For å redde miljøet og klimaet, er det viktig at vi tenker miljøvennlig i alt vi gjør. Vi er allerede gode på å sortere avfall og benytte oss av kollektivtransport
 
Et busstilbud for alle

0
Publisert: 30.jul.2015 04:00
Oppdatert: 30.jul.2015 07:07

Framtida er vårt felles ansvar, vi som politikere skal legge til rette for at det både er enkelt og attraktivt å velge miljøvennlige alternativer. Vi har en klode, og den skal mange generasjoner etter oss også leve av, derfor mener vi at miljøpolitikken skal være overordnet.

For å redde miljøet og klimaet, er det viktig at vi tenker miljøvennlig i alt vi gjør. Vi er allerede gode på å sortere avfall og benytte oss av kollektivtransport. Skal vi bli enda bedre, så må vi som politikere ta ansvar for å legge til rette for dette.

Det å få folk til å velge bussen framfor bilen er et av de viktigste tiltakene vi må få til. Da vi ser at personbiltrafikken er en den største kilden til CO₂ utslipp i Norge. I Hedmark er det store avstander og man må noen ganger bruke bilen, derfor ønsker Hedmark Arbeiderparti å styrke busstilbudet med målet om at alle kan bruke bussen når det passer seg, og bilen når man må.

Hedmark Arbeiderparti vil videreutvikle bybusstilbudene i Hedmark, vi vil styrke busslinjene mellom byene i Hedmark og vi vil bedre FLEX-busstilbudet i distriktene, slik at alle har muligheten til å benytte bussen.

(13. og) 14. september er det lokalvalg, og du er med på å bestemme hvordan ditt lokalsamfunn skal se ut. Vi er unge fylkestingskandidater som er klare for å arbeide for framtidas Innlandet, og vi vil sikre et enda bedre busstilbud for alle i Hedmark.

Listekandidater Hedmark AP/AUIF i Hedmark

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke