hacklink
18. sep
Parkgården: Fint å være, fint å reise fra.Foto: Elin Skramstad
 
Et fint sted å være, et fint sted å reise fra
Parkgården avd. 2 i Hamar er et fint sted å være, og et fint sted å reise fra.

Publisert: 02.mar.2018 14:33
Oppdatert: 02.mar.2018 14:38

Som de fleste andre i livet, vil vi på et eller annet tidspunkt møte på å få brukt for helsevesenet. Du leser mye i media om erfaringer på godt og vondt, jeg ønsker også å dele mine erfaringer, som er udelt positive.

For noen år siden fikk min far behov for bistand fra hjemmesykepleien, for et drøyt år siden ble han så sendt til Finsal sykehjem på korttidsopphold da det ikke var forsvarlig å bo hjemme lenger. Hele denne perioden ble vi møtt av og samarbeidet med dyktige mennesker som gjorde sitt ytterste for at far skulle få riktig og god pleie og vi som foresatte skulle få god informasjon. Jeg må si tusen takk til alle som hadde med far og gjøre for all hjelp som ble gitt til han og oss i denne perioden.

I dette innlegget vil jeg først og fremst trekke fram dere som gjorde livet godt å leve for far i hans siste leveår. Alltid når vi besøkte far i Parkgården skrøt han av hvor flinke og gode de var mot ham. Han trivdes veldig godt. Det så vi som de nærmeste også, det var alltid tid til et vennlig ord og en kopp kaffe oppi all travelheten. Dere er virkelig hverdagshelter som tar vare på våre nærmeste på en forbilledlig, menneskelig og profesjonell måte.

Den siste uka i januar som far levde, var vanskelig og sår for oss som stod far nærmest. Vi trengte også omsorg og omtanke. For dere er liv og død en vanlig del av arbeidsdagen, men du verden så godt dere takler det! Selv om det var mange andre i avdelingen som krevde og fikk stell, så var dere alltid der for far og oss når det trengtes. For far kunne vi ikke fått et bedre sted å være og reise fra.

Jeg håper virkelig at Hamar kommune forstår og verdsetter deres arbeide, en mer positiv og profesjonell holdning til sitt arbeide skal en lete lenge etter, jeg er mektig imponert.

Vi har mange gode minner fra tiden sammen med dere og er evig takknemlig, tusen takk for alt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke