Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Et hel-hetlig helse-tilbud

0
Publisert: 03.aug.2015 04:00
Oppdatert: 03.aug.2015 07:22

De friske og raske ønsker seg et lite sykehus der de bor, en liten Brustad-klinikk med dårlig plass og lav bemanning. Et lite helsetilbud hvor Einar Busterud kan bytte plaster på såret uten å krysse kommunegrensa. Rent personlig er det ikke noe poeng for meg å kunne telle taksteinen på eget tak mens jeg ligger i sykesenga med nytt plaster.

Avstanden mellom Mjøsbyene er ikke stor nok til å forsvare den ressursbruk fire sykehus innebærer. Alt er bedre enn den nåværende situasjonen, om de så la ned alle fire sykehusene i regionen og overførte behandlingsansvaret til sykehus i Oslo.

Selv en så drastisk løsning ville gitt oss et bedre og raskere helsetilbud enn hva vi har i dag. Da slipper i hvert fall syke og skadde å bli frakte Østlandet rundt i ambulanse. Vi har jo turbusser til slikt, hvis vi ønsker å se oss omkring.

Når jeg er syk ønsker jeg ikke å reise på blåtur med ambulanse for å lete opp et helsetilbud i jugendstil oppført i landlige omgivelser på begynnelsen av 1900-tallet. Da ønsker jeg å finne et helhetlig helsetilbud som har en hensiktsmessig beliggenhet og arkitektur som er ment å romme et moderne sykehus.

Når det gjelder Hamar sykehus, er det i en så dårlig bygningsteknisk stand at den beste løsningen – rent økonomisk – vil være et kompetent rivningsfirma og en god asfaltlegger. Så kunne Hamar i det minste hatt 50 parkeringsplasser for elsykler. Men økonomiske argument biter vel ikke på politikere fra Hamar ...

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke