Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Hamar kulturhus: Bare for edlere kulturformer?
 
Et kulturhus på stas?
Bare for finere og edlere kulturformer?

Publisert: 18.apr.2016 04:00
Oppdatert: 18.apr.2016 10:30

Hamar musikkorps har søkt kommunen om 21.000 kroner til leie av lokaler og 15.000 til materiell og utstyr. Selvsagt må kommunen støtte opp om musikkorpset, mener jeg.

Men det forundrer meg storligen at musikkorpset må bruke svimlende pengebeløp til husleie når byen nettopp har tatt i bruk et så stort og prektig kulturhus. Den underholdningen byens beste korps, gir tilbake til skattebetalerne. Må da være kultur på høyt plan. Er det kanskje slik at noen er redde for at disse janitsjarene har noe smuss under skosålene?

Det ville være informativt for byens befolkning om vi kan få en forklaring på hvorfor byens aller beste kulturformidlere, ikke kan benytte seg av de lokalene som skjuler seg inne i dette kulturhuset.

Er det slik at dette palasset er bare tiltenkt for finere og edlere kulturformer? Mange av byens folk som jeg har snakket med savner de flotte Janitsjarfesivalene, og Tattoo-framføringen, som var en stor opplevelse her i vår by.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke