15. sep
STADION: Det nye kjøpesenteret åpner i dag.FOTO: TROND LILLEBO
 
Et levende Hamar sentrum
Hamar er i vekst, og med åpningen av CC Stadion blir Hamar sentrum større. Vi ønsker CC Stadion hjertelig velkommen.

Publisert: 11.nov.2014 06:18
Oppdatert: 11.nov.2014 07:03

MENINGER

I dag åpner et nytt og topp moderne kjøpesenter i Hamar. CC Stadion blir et signalbygg for Hamar, et sted for handel, opplevelser og gode møteplasser. Hamar skal være det mest attraktive boområdet i Innlandet. Det er Hamar kommunes visjon. Forsking viser at de beste byene vinner kampen om innbyggerne.

Mange satser offensivt i Hamar. Kommunen og private aktører har investert flere milliarder kroner i utvikling de siste årene: blant andre kulturhuset, Stortorget, den nye Strandgata og Vestre torg, de mange nye boligprosjektene i sentrum og nå CC Stadion.

Dette er resultat av en langsiktig strategi for byen. Det skapes innholdsrike møteplasser, som trekker både innbyggerne og besøkende hit. Jobben er imidlertid ikke over, og mange gode krefter er i sving for å fortsette utviklingen. Hamar kommune som planlegger og byutvikler har en viktig rolle i å tilrettelegge for samarbeid.

Byens nye sentrumsforening, Hamar Sentrum AS, ble etablert i februar. Foreningen skal ha fokus på varehandel og aktiviteter, og vil konstant stå på for handelen i Hamar. Vi har en enkel organisering og fokus på tiltak som kan skape mer handel. I fellesskap med Hamarregionen Reiseliv vil vi bidra til aktiviteter i byen. Vi skal utnytte mulighetene som ligger i alle arrangementer, aktiviteter, de gode butikkene, caféene, restaurantene og de nye flotte arenaene for opplevelser. CC Stadion er et av Hamar sentrum AS' medlemmer, og vi gleder oss til det videre samarbeidet.

Kommunen og Hamar sentrum AS samarbeider for at mange sentrumsaktører skal utvikle byen videre - i fellesskap. Når vi slår ressursene sammen, kan vi jobbe mer effektivt og målrettet. Vi skal fylle sentrum med aktører og konsepter som styrker sentrumshandelen og gjør byen enda mer levende.

Grip muligheten! Med CC Stadion blir Hamar sentrum større, mer mangfoldig og mer innholdsrikt enn noen sinne. Med sine butikker og restauranter blir de et viktig medlem i Hamar sentrum AS. Kompetansedeling og inspirasjon mellom næringsdrivende i byen vil gjøre alle bedre rustet i kampen om kundene. I samarbeid får vi større kraft til å skape et sentrum som oppfyller innbyggernes ønsker og forventninger.

Et levende sentrum avhenger av at det er lønnsomt å drive næring. Vår største konkurrent er i dag netthandel, som er i sterk vekst. I samarbeid skal vi sikre at du som bor i og rundt Hamar fristes til å gjøre julehandelen og alle andre store og små innkjøp i sentrum. Vi vil at du skal oppsøke oss når du skal treffe venner til lunsj, middag eller en kopp kaffe. Det er da vi kan sikre gode forhold for næringsdrivende og bidra til trygge arbeidsplasser i byen.

Med CC Stadion på laget blir Hamar en handelsdestinasjon for hele Innlandet. Vi får butikker og konsepter Hamar ikke har sett før, og vi er sikre på at det gir større kundegrunnlag for oss alle. Dette gleder oss. At konkurransen blir større på enkelte områder, er riktig. Det kommer kundene og innbyggerne til gode. Nå er det opp til oss alle å gripe mulighetene. Vi ønsker CC Stadion hjertelig velkommen. Og vi ønsker deg velkommen til et levende sentrum.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke