17. sep
 
Et skoleløft

Publisert: 05.jun.2015 04:00
Oppdatert: 05.jun.2015 08:58

Å sikre alle barn og unge en god skolegang er det beste vi kan gjøre for framtiden. En god skolegang innebærer vekstmuligheter for den enkelte og for samfunnet som en helhet. Det er flott å se at Hamar-skolen gjør det så bra i nasjonal sammenheng med skolelederprisen i fjor og en 8.plass blant landets grunnskoler i år. Gratulerer!

Jeg er opptatt av at skolen er vårt viktigste verktøy for sosial utjevning. Her kan vi lage grunnmuren for et rettferdig samfunn der alle har like muligheter for å lykkes! Men vi kan ikke hvile på laurbærene; vi må utvikle oss videre.

Personlig har jeg veldig tro på det nye skoleløftet som ble vedtatt på landsmøtet. Det inneholder fem viktige pilarer: Lese-, skrive- og regne-garanti, økt lærertetthet, en helhetlig skoledag, styrke skolehelsetjenesten og et løft av yrkesfagene. Dette vil bidra til at hver enkelt vil få muligheter til vekst og utvikling. Et løft i yrkesfagene vil også bidra til et mer bærekraftig samfunn med solid og god kompetanse på rett sted. Det blir en god skole for framtiden

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke