Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Et spill for galleriet?

Publisert: 16.mar.2018 16:51
Oppdatert: 16.mar.2018 16:57

Eiendomsskatt er en grunnleggende usosial og urettferdig skatt. Når man i tillegg har takstfolk som skriver kvadratmeter med gaffel er det klart det blir mye misnøye blant innbyggerne.

Når varaordføreren i Ringsaker går ut og sier han vil vurdere andre muligheter, er det litt komisk, den samme mannen utviste stor usikkerhet i kommunestyret på om det ikke ble dyrere, bare litt dyrere, eller bare dyrere for noen. Han viste åpenbart ikke hva han hadde gått inn for. Veldig bra om du angrer på dette Borgedal og ønsker å se på andre muligheter, men faktum er at du er medlem av et parti som er tilhenger av denne usosiale beskatningen.

Kutt i eiendomsskatten vil gå på bekostning av velferdstjenester argumenteres det med. Jeg finner ikke så mye velferd i å bruke fem ganger så mye penger på flomsikring av Brummunda enn det NVE finner fornuftig. Jeg finner heller ikke så mye velferd i å støtte Brumunddal fotballs dårlige økonomistyring, dette er små eksempler med det mange av de. Mange bekker små gjør en stor å. Ringsaker kommune har et budsjett på over tre milliarder kroner, og i fjor fikk kommunen rekordstor skatteinngang. Det er mulig å finne rom for lettelser heller enn skjerpelser med disse forutsetningene.

Jeg tror Geir Roger Borgedals siste utspill er av ren desperasjon for å blidgjøre skuffa ringsaksokninger. Jeg håper jeg tar feil og at Ringsaker en dag blir en kommune uten eiendomskatt. For å få til det tror jeg imidlertid det er tryggere å stemme på partier som faktisk er mot eiendomsskatt, enn de som bare later som fordi det passer seg.

Fylkestingsrepresentant

Høyre-medlem

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke