Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Et underlig samfunn

Publisert: 25.jan.2017 15:58
Oppdatert: 25.jan.2017 16:34

Hvor lenge skal vi stemmekveget finne oss i å bli holdt for narr.

Fra politiske krefter på høyt plan snakkes det veldig mye om at vi må bli bedre på å slippe ut mindre klimaskadelige gasser. Så skjer det at med offentlig godkjenning, blir brukt store mengder el-energi for å produsere snø.

Og dette blir gjort i vinterlandet Norge. Den energimengden som blir brukt i Norge for å produser snø må kompenseres med at det et sted i Europa må produseres kraft ved å benytte brunkull. Hvordan virker det på klodens klimatilstand? Så vil noen hevde at den snøproduksjonen som ble gjort i samband med idrettsgallaen var et veldig viktig ledd i forhold til PR for Hamar. Om Hamar dekker seg bak at det benyttes masse slike snøkanoner rundt om i hele landet, gjør ikke det saken noe likere.

Jeg begynner å bli luta lei alt det skrytet som landets fremste politikere farer med etter at de har deltatt i en svær klimakonferanse i Paris eller andre storbyer. Da har det fra norsk hold blitt lovet at vi skal oppfylle vårt ansvar og mye mer enn det. At vi kal yte noen milliarder til regnskogbaronene, skal visst gjøre godt for det globale klima.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke