Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Et vanvittig fyrverkeri
Nyttårsfeiringen.

Publisert: 06.jan.2016 04:00
Oppdatert: 06.jan.2016 08:43

Under årets nyttårsfeiring fikk 17 personer øyeskader og seks av dem alvorlige skader. Jeg vet at det er ulovlig å drive med dette tullet, men ingen bryr seg om det. For helsevesenet utgjør dette svære utgifter, og for forsikringsselskapene likedan. Det er forunderlig at ikke Helsedepartementet og justisdepartementet tar et skikkelig grep for å få slutt på dette tullet.

Veldig mange eldre mennesker gruer seg til denne datoen, og kjæledyr i hjemmene blir skremte. Jeg tror at det må statueres noen klekkelige bøter for at folk skal skjønne alvoret med forbudet. Voksne mannfolk skjønner gjerne forskjellen på smell fra fyrverkeri og smell fra våpen. Eldre damer skjønner ikke alltid det, og kan derfor bli veldig skremte. Jeg syns det ikke er noe som helst stas med slike amatørfyrverkerier. Og så er det et forferdelig pengesløseri.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke