15. sep
 
Ett hovedsykehus for hele innlandet

0
Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 06:58

Vi i Ringsaker Arbeiderparti har i vårt partiprogram for neste kommunestyreperiode programfestet at vi vil jobbe for etablering av ett hovedsykehus for Innlandet. Vi lokalpolitikere jobber hver dag for innbyggerne i kommunen vår. Men noen ganger er det både viktig og riktig at vi ser saker, som berører våre innbyggere, i et større perspektiv. Dette er en slik sak. Vi i Innlandet må jobbe sammen i kampen for å få ett hovedsykehus hit, da våre innbyggere fortjener et fullverdig og komplett sykehustilbud. Til det beste for pasientene – ikke for den enkelte kommune. Derfor er jeg både forundret og skuffet over den helomvending Hamar Høyre nå gjør i denne saken. Å gjøre denne viktige saken om til en intern politisk kamp i Hamar kommune kan svekke samarbeidsklimaet kommunene imellom, i en tid hvor det er viktig å vise at vi har samme mål i denne saken som er av så stor betydning for alle kommunene i Innlandet.

Derimot er det gledelig å registrere at Ringsaker Høyre ikke støtter sine partifeller i Hamar i denne saken.

I Ringsaker er det tverrpolitisk enighet om å jobbe for etablering av ett hovedsykehus for Innlandet. Den jobben er vi allerede godt i gang med og vi vil selvsagt fortsette denne viktige jobben også i tiden framover.

Leder, Ringsaker Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke