Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Etter gjentatte tilfeller

Publisert: 11.des.2017 13:53
Oppdatert: 11.des.2017 14:02

Er HAs katastrofale distribusjonsproblem en følge av HAs redaksjonelle revolusjon?

Kritikken omkring de redaksjonelle endringer som fant sted ved at de faste nyhetssider fra lokalområdene ble kuttet ut har lagt seg. Det burde ha vært et tema for nærmere diskusjon med en så sterk inngripen dette var i det produktet abonnentene betaler for.

Hva som har skjedd i den organisatoriske side i avisen, er for så vidt abonnentene uvedkommende så lenge den varen vi betaler for holder mål og blir distribuert i rett tid.

Det er det siste jeg stiller et spørsmål om i forhold til interne endringer. Saken er nemlig slik at HAs tidligere eksemplariske distribusjon til kundens postkasse om morgenen, også synes å ha gjennomgått en revolusjon i gal retning.

Gjentatte uteblivelser av morgenens nyheter i de mange postkasser, synes ikke å være så viktig for avisens ledelse at den i det minste kommer med en unnskyldende forklaring på hvorfor, eller iverksetter hastetiltak for å bedre på forholdet.

Jeg synes det er ubehagelig å måtte «øse» min frustrasjon over uteblitt HA til den medarbeider som sitter og mottar alle klager fra iltre abonnenter, når ansvaret faktisk henger mye høyere på treet godt vernet mot denne type ubehageligheter.

Hadde uteblivelse av dagens avis vært engangstilfelle, ville jeg neppe reagert som jeg har gjort. Men dessverre dreier det seg om gjentatte. Hva gjør redaktøren med dette? Ikke særlig mye er min oppfatning når det gjentar seg gang på gang.

Hva gjør jeg med dette? Jeg sier opp mitt abonnement da det er sikrere tilgang på dagens lokale nyheter andre steder.

Bosatt i Stange sør

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke