17. sep
 
Europa har valgt

Publisert: 25.sep.2017 15:35
Oppdatert: 25.sep.2017 15:41

Europa har valgt, noe som får konsekvenser også i Norge, ja faktisk helt ned i vårt lokale nivå, også i Hamar og på Hedmarken.

Høyre-kreftene er på sterk fremgang over hele Europa. Selv i Norge hvor vi vært igjennom et valg, hvor venstre kreftene ikke fikk gjennomslag for sin ideologi og sin ufornybare politikk.

Hvorfor skjer så dette? Jo hele Europa har druknet i snillisme og naivitet. Dette igjennom en asyl- og innvandringspolitikk, som får store følger for vår velferd og økonomi.

Hvorfor går folk fra Afrika og Midt Østen helt opp til Norge og Nord Europa, gjennom 8-10 fredelige og sikre land? De er i alle fall ikke klimaflykninger, som flere av våre pensjonister, som reiser andre veien.

Jo, nettopp for at det er «honningkrukka» som lokker i andre ende, hvor det første de får er en bankkonto som fylles opp hver måned. Faktum er at faren for at dette skal eskalere enda mer, er kanskje større enn vi egentlig er klar over.

Enkelte krefter har påpekt dette mange ganger, men våre politikere snur det døve øret til, trolig for at det ikke rimer med deres politiske ideologi. Resultatet i vår demokratiske del av verden, er at velgerne straffer dem igjennom valg.

Om ikke denne trenden snur, frykter jeg for at udemokratiske krefter kan få overtaket.

Vi ser allerede tendensen, når udemokratiske krefter kommer inn i styrende organer igjennom demokratiske valg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke