Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Europa står foran stupet
Flykningstrømmen: Grensene må stenges.

Publisert: 12.okt.2015 04:00
Oppdatert: 12.okt.2015 09:11

Flere later til å mene at flyktningestrømmen av muslimer og andre er en slags naturens uforklarlige utbrudd som flom og skogbrann, som vi som kulturnasjoner og tidligere koloniherrer, bare må styrte av gårde og rydde opp i - koste hva det koste vil.

I tillegg har våre politikere – især Ap og SV (med mellompartiene som kristenhumanistisk haleheng) – lenge hatt en finger med i spillet, begrunnet – som de sier – i behovet for arbeidskraft.

Denne påstanden er heller tvilsom, da Norge i lengre tid har slitt med en arbeidsledighet som delvis, med en mer håndfast innsats, burde kunne avhjelpe mangelen på arbeidskraft.

Når problemene nå begynner å vokse oss over hodet, skyldes det tsunamien av flyktninger fra Midtøsten og Afrika, samt FNs vedvarende og helt urimelige krav til de europeiske medlemslandene.

Klart vi må hjelpe dem som er forfulgt på livet. Men hvor ligger nøkkelen til å forstå dette helt absurde press på Europa til alene å råde bot på misforholdene i landene flyktningene forlater, og uten at FN, FN-styrker og eventuelt Nato leer en finger for å stoppe årsaken til misæren?

Dette politiske presset sprenger snart landenes evne til mottak, boliger og integrering, noe som kan resultere i både økonomisk og politisk ustabilitet, samt farlige konfrontasjoner.

Som Merkel sier: Tyskland vil forandres for alltid!

Det er urovekkende å se at flere slipper inn uten reelt beskyttelsesbehov, som folk fra Øst-Europa og mange som er rendyrkede økonomiske flyktninger.Disse burde nå avvises og sendes tilbake.

Forferdende, men ikke uventet, skriver VG 8.ds., at IS benytter seg av flyktningerutene for å plante terrorister i Europa. Ironisk nok er det vi ser, ord for ord hvordan terrorleder for al-Qaida planlegger å ta Europa: ved masseinnvandring!

Det meldes at langt større flyktningestrømmer er ventet neste år, og ingen vet når dette avtar.

Norge burde ikke akseptere ytterligere press fra FN før en slik sortering var utført og de avviste var returnert.

En kritisk grense for inntak må deretter fastsettes. En grense som står i rimelig forhold til folketall og nasjonal økonomi. Norge er i denne sammenheng et lite land.

Samtidig som vi står overfor store utfordringer med en redusert oljeøkonomi og sterkt økede krav til helse, eldrehjelp og, i særlig grad, til et oppdatert forsvar i denne krisetiden.

Europa står i fare for å bli overbelastet og med sannsynlig resultat å bli kulturelt ødelagt som demokratier. Det hjelper ikke lenger bare å stå med åpne armer og ta imot! Vi må snart se realitetene i øynene! Grensene må stenges.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke