16. sep
 
Evaluering av BPA

0
Publisert: 11.aug.2015 04:00
Oppdatert: 11.aug.2015 07:12

I budsjettbehandlingen for snart tre år siden forandret kommunestyrets flertall ordningen rundt de som hadde vedtak om Brukerstyrt Personlig Assistent.Det var mange som både var lei seg, sinte og ikke minst frykta fremtidens ordning.

Administrasjonen og Politisk flertall utbasunerte at den kommunale ordningen skulle bli like god eller bedre enn den gangs ordning. Den nye ordningen skulle evalueres etter ett år. I fjor, 1,5 år etter vedtaket, etterlyste Høyre evalueringen, og det ble da sagt at den skulle komme i mai i år fordi den ble satt i gang så sent på grunn av mye motstand.

Jeg skriver nå august og har ikke sett noe til opplegget for evalueringen, eller resultatet av den. Dessverre er det slik at flere av brukerne har fått vesentlig dårligere tjenester, kommunen har valgt å pris-legge noen av tjenestene og usikkerhet er fortsatt gjeldende.

Høyre beklager at vår frykt for den nye ordningen ser ut til å ha blitt vesentlig dårligere. Ber nå administrasjonen orientere oss raskt om fremdrift og hvordan evalueringen skal dette gjøres.

Ringsaker Høyre

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke