Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Færre flyktninger til Norge
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 16.feb.2016 04:00
Oppdatert: 16.feb.2016 09:28

I 2015 kom det over 30.000 flyktninger til Norge. Så mange kan vi ikke ta imot.

Jeg er imot at det kommer flyktninger inn i Norge fordi det kan bli for mange og da blir ikke Norge ett land lenger.

Det vi bli et land med forskjellige kulturer og språk. Vi må også være obs på at det ikke kommer inn IS-medlemmer som kan lage krig og hele Norge blir ødelagt!

Det har blitt funnet ut at Russland har sendt flyktninger ut av landet deres og inn i våres fordi de ikke gidder eller vil ta inn flyktninger og hjelpe dem.

Jeg er irritert på flyktningene som bor på Åkershagen. De klagde på at det var for kaldt ute fordi de måtte stå cirka 15 minutter ute for å vente på middagen. De burde være glade for at vi faktisk tar dem inn i landet vårt og hjelper dem, gir dem omsorg og ikke sender rett ut sånn som Russland, men jeg skjønner at de ikke har noen andre steder å dra, de kan liksom ikke dra tilbake for da blir de drept, men vi kan ikke ta inn for mange.

Politiet burde undersøke alle flyktninger grundig før de får bosette seg i Norge, noen kan være IS-medlemmer og de burde ikke få bosette seg i Norge

Jeg har gjort en undersøkelse anonymt på alle elvene i 8c på Ottestad ungdomsskole. Undersøkelsen viser at flertallet, altså 14 av 21 er imot at flyktninger skal komme inn i Norge.

Jeg mener at vi burde ta inn 10.000 flyktninger inn i Norge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke