Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Fagetatene ble satt sjakkmatt

Publisert: 04.jul.2018 11:12
Oppdatert: 04.jul.2018 11:13

Statsrådene Monica Mæland og Ketil Solvik-Olsen tok fredagsturen (29. juni) til Hamar, og sannsynligvis fulgte opp de tre regjeringsmedlemmene med statsministern i spissen i august fjor. De som lovte å avgjøre traseevalget på null komma niks. Mulig den «adhochen» hadde noe med valgflesk å gjøre.Vel, vel.

Uten på forhånd å ha varsla fagetatene (som Ketil skyver foran seg ved spørsmål om utbygging) så presenterer de to regjeringsvedtak som er helt ukjente, nemlig skrinlegging av bru over Hamarbukta.

Da står Hamar igjen med to alternativer som skal utredes. Og det er jo sannsynligvis besparende kostnadsmessig.

Denne taktikken som ble benytta i populismens tegn, er en stygg handling overfor de departementet har tilsatt i jobbene både i Jernbanedirektoratet og BaneNOR.

Nå har statsråd Ketil Solvik-Olsen for andre gang på under ett år satt sine fagetater sjakkmatt. Forrige gang ble utbygging Kleverud-Sørli avlyst på ubestemt tid.

Både prosjektsjef Lars Eide i BaneNOR og jernbanedirektør Kirsti Slotsvik i Jernbanedirektoratet bekrefter at de ikke var orientert på forhånd. Dette er virkelig alvorlig overtramp fra en ansvarlig eier til sine fagfolk og ansatte.

Stortinget har ferie – men jeg håper denne saken blir spørretime-tema.

Så er det bare å vente på rapporten til Jernbanedirektoratet som kommer om kort tid.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke