Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Fake news fra Einar Busterud

Publisert: 27.aug.2019 14:26
Oppdatert: 28.aug.2019 11:04

Hamar Ap vil ta hele kommunen i bruk til boligbygging. I kommuneplanen er 5.500 boenheter avsatt til variert boligbygging. Av dette er 900 boenheter øst for E6 med hele 500 enheter på Ingeberg. Det betyr at ti prosent av potensialet ligger like gunstig til geografisk som flyplassen der BBL vil bygge 1.000 nye boliger. Dette er ikke mulig uten å ta i bruk dyrka mark.

Jeg har ikke skrevet at BBL ville bygge ned både Vien og randsonen i Klukhagan med boliger. Jeg har vist til Einar Busteruds eget utsagn til HA 21. august «Jordvernet stoppet en større boligutbygging på Vien. Utbygging av randsonen på Klukhagan er stoppet» Begge disse utbyggingsområdene er stoppet ikke minst fordi Hamar Ap var tydelige på at omregulering ikke ville få partiets stemmer.

Hvis BBL har argumentert sterkt for utbygging i Vang må jeg spørre hvem som har hindret at Busterud ikke har brukt sitt flertall i Regnbuealliansen til å ta flere områder øst for E6 i bruk? Det skyldes ikke motstand fra Hamar Ap. Det var vel Ap som kjempet mest for å få bygget ny gymsal på Lunden? At det endte med en helt ny skole er det brei enighet om.

Ordfører Busterud sitt svar til meg ble en nedsnakking av Hamar Ap. Blant annet skriver han at det fortsatt er stor frustrasjon internt i partiet over måten Vang-saker blir håndtert på. Det er noe som er helt ukjent for meg. Udokumenterte påstander om politiske motstandere bør han slutte med da dette faktisk er «fake news.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke