15. sep
 
«Fake news» om masseuttak

Publisert: 04.sep.2019 13:33
Oppdatert: 04.sep.2019 14:39

Ordfører Einar Busterud gjør som Donald Trump og roper «Fake News» når noen kommer med meninger som han ikke liker. Likeså skylder han på alle andre når han ikke får til ting. Ene dagen står han frem i avisa og skryter av det han har fått til og dagen etterpå så er han avbildet på Hamar flyplass og er oppgitt over at Ringsaker har tomter men ikke Hamar. Utbyggingen av Imerslundmarka var planlagt etter selve Ingebergfeltet av gamle Vang kommune og er innfelt i «smart-planen». Det er dårlig politisk ledelse de siste 20 år som gjør at Hamar har kommet i denne situasjonen.

Einar Busterud sa under et møte på Øvre Vang Samfunnshus at størrelsen på masseuttaket på Gåsbu var langt større en det var søkt om. To dager senere leste vi i avisa at Hamar kommune ikke hadde kommet med innsigelser på konsesjonssøknaden. Her hadde det vel vært på sin plass med å kreve sikring av myke trafikanter?

På det samme møtet uttrykte ordføreren undring over Fylkeskommunens prioriteringer på veivedlikeholdet. Fylkeskommunen innkalte alle kommuner i Hedmark til et møte om nettopp dette, der møtte alle opp, unntatt Hamar. Det holder ikke å si at en har pratet med noen, man må være der beslutningene tas.

En ting har Einar Busterud imidlertid klart, nemlig å få stoppet dobbeltsporet gjennom Hamar. Men det er ingen stor politisk bragd, da dagens regjering har aldri hatt intensjoner om å bygge dobbeltspor forbi Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke