hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Faktaresistent forfatter

Publisert: 25.feb.2018 18:04
Oppdatert: 25.feb.2018 20:57

Knut Faldbakken hevder at de som «pukker på» vest er Bane Nor og deres påheng av frafalne Ap-veteraner, stangesokningen Trygve Slagsvold Vedum og (utrolig nok) fylkesmannsembetet. Faldbakken ser bort ifra at det kun er en måling blant mange i HA som har gitt et lite flertall for øst.

HER kan du lese innlegget til Faldbakken.

Det blir bare tragisk når BBLs veteranforfatter i nok et følelsestyrt innlegg forsøker å ta en rolle og posisjon i jernbanedebatten. Og særdeles trist fordi innlegget viser at Faldbakken har så store brister på fakta at han viser at han verken er opplest eller opplyst.

Sammenligningen mellom tragediene i Aleppo og Hamar i et tidligere debattinnlegg, viste at Faldbakken hadde problemer med virkelighetsforståelsen om jernbaneutbyggingen i Hamar.

Nå er det anleggsarbeidene på Midtstranda som er «en blek forsmak på panoramaet vi kan vente oss i Hamar sentrum».

Byplanlegger Erling Dokk Holm har skrevet (OBOS-bladet 9/2017) at de som mener at vest er best i den offentlige debatt, blir moralsk diskreditert. Faldbakkens debattinnlegg passer åpenbart inn i den beskrivelsen.

Leder, Seniorforum i Hamar Arbeiderparti

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
REFSER: Jan Larsen.
FOTO: ELI J. HAUGEN.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke